Slagers

Kaarten voor slagers

U heeft een slagerij en wilt graag mooie aanprijskaarten voor de producten in uw winkel? Misschien heeft u nu als oplossing zelf prijskaarten geprint en vervolgens gelamineerd. Dit oogt mooi echter trekken deze vocht aan en zijn daardoor binnen zeer geringe tijd niet meer fris.  Toonbankkaarten.nl levert speciaal voor slagers de printers en benodigdheden waarmee u in eigen beheer prijskaartjes kunt maken.

De kaarten van toonbankkaarten.nl zijn eenvoudig te reinigen en ISEGA gecertificeerd, waardoor deze zonder problemen in uw vitrine kunnen worden geplaatst. Het printen van de kaartjes doet u in uw eigen winkel en is binnen enkele seconden gedaan. Dit maakt het erg flexibel en u kunt dus snel inspelen op veranderingen.

De ervaringen van Keurslager Vooys uit Katwijk aan Zee:

Deze plastic toonbankkaartjes zijn uitermate geschikt voor een hygiënische  presentatie van uw producten in een vitrine of ruimte. De kaarten zijn groot genoeg om het type vlees en uiteraard de prijs te beschrijven. Daarnaast zijn de de toonbankkaarten  goed leesbaar en kunnen volledig in uw huisstijl worden geprint. Uw logo op een prijskaartje is dus geen enkel probleem. Dus wilt u uw slagerij voorzien van professionele toonbankkaarten welke 100% veilig zijn, dan bieden wij de oplossing. Bestel een kant en klaar pakket in onze webshop.

Vragen over de toonbankkaart mogelijkheden voor uw slagerij? Neem gerust contact met ons op.

Toonbankkaarten bestellen?

Onze voordelen

  • Startklare pakketten
  • Full Service Garantie
  • Focus op hygiëne
  • Razendsnel printen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig nabestellen