Over ons

TOONBANKKAARTEN.NL, DE PARTNER VAN UW KEUZE VOOR WINKELGERELATEERDE LABELS EN PRIJSKAART TOEPASSINGEN

Sinds 2004 is BV Korthofah officieel distributeur van Evolis Cardprinters voor Nederland middels Cardtho – Cardprinters & Supplies. Voor de verkoop, ondersteuning van het dealernetwerk en serviceverlening aan de bestaande gebruikers is hiervoor een aparte afdeling gecreëerd:

Cardtho is onderdeel van Kortho Coding & Marking
Kortho coding & Marking is een vanuit Nederland wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten. De nadruk ligt daarbij op printers voor een veelvoud aan industriële toepassingen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Cardtho – Cardprinters & Supplies
Binnen slechts enkele jaren heeft Cardtho (voorheen Evolis – Nederland) zich een prominente plaats op de markt van Cardprinters in Nederland verworven. Hoogstaande serviceverlening aan gebruikers en uitstekende ondersteuning van het dealernetwerk staat aan de basis van dit succes!

 

Cardtho is in Nederland het enige gecertificeerde Evolis Repair Center.
Deze certificering houdt in dat het onderhoud en de service aan de Cardprinters in Nederland volgens de strenge kwaliteitseisen van Evolis Frankrijk uitgevoerd mag worden. Onze servicemonteurs worden continu (bij)geschoold om ondersteuning en onderhoud op het hoogste niveau te kunnen blijven bieden.

Toonbankkaarten.nl biedt met de Edikio product range diverse hygiënische oplossingen voor het printen op o.a. creditcard formaat voor slimme ondernemers zoals: slagers, bakkers, traiteurs, patisserieën, bloemisten, kaasspecialisten, bloemenhandelaren, vishandels en nog veel meer. Bekijk de vele voorbeelden op de pagina Praktijkvoorbeelden.

Toonbankkaarten bestellen?

Onze voordelen

  • Startklare pakketten
  • Full Service Garantie
  • Focus op hygiëne
  • Razendsnel printen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig nabestellen