Bloemisten

U bent bloemist en wilt uw boeketten en planten op een representatieve manier voorzien van een prijslabel met daarop de benaming van de bloem/plant en bijvoorbeeld uw logo of een code ten behoeve van de prijsscanner. Het printen van deze kaarten kunt u geheel zelfstandig doen en de mogelijkheden (kleuren en formaat) zijn divers.

De kaarten zijn zeer goed leesbaar en kunnen uiteraard volledig in uw huisstijl worden geprint. Bestel een kant en klaar pakket in onze webshop.

BLOEMISTKETEN UIT HONG KONG KIEST VOOR DE PRIJSLABEL-OPLOSSING VAN EDIKIO

Brighten Floriculture is opgericht in 1979 en heeft inmiddels winkels in veel Chinese steden. De grootste tuin- en bloemenwinkel in Hong Kong maakt hier ook onderdeel van uit. Brighten Hong Kong heeft onlangs gekozen voor een oplossing voor prijskaarten waardoor de winkel veel meer uitstraling heeft gekregen.
Het assortiment van deze bloemenwinkel omvat meer dan honderd producten waaronder potplanten, verse bloemen, kunstbloemen en tuinproducten. Eerder werd gebruikgemaakt van op papier geprinte prijskaartjes voorzien van laminaat. Deze werden vervolgens gestoken in houders van acrylaat. Maar het laminaat liet snel los en de kaarten moesten vaak worden vervangen. Mede door het toenemend aantal producten was dit een tijdrovende klus voor de medewerkers.
Brand Manager Lian Guochen zag heel duidelijk de nadelen van deze labels:

 • Gelamineerde kaarten gaan snel achteruit. Elke dag krijgen de planten water en moeten worden bijgehouden door de medewerkers. De labels werden vochtig en het laminaat liet los.
 • Door de verschillende handschriften van de medewerkers oogde het rommelig, wat niet paste bij ons imago.
 • De verhouding tussen de kosten en de kwaliteit van de kaarten klopte niet. De winkelmanager had onderzocht hoeveel er maandelijks moesten worden veranderd of vernieuwd. Wat bleek: door de kosten en de tijd die er in moesten worden gestoken was deze wijze van produceren van de kaarten niet economisch.

Na een vergelijking van diverse systemen voor prijslabels kwam Lian Guochen tot de conclusie dat de Edikio prijslabel-oplossing van Evolis het best voldoet aan de eisen van de bloemist:

 • De prijskaartjes zien er goed uit en de accessoires zijn in lijn met de stijl van de winkel.
 • Plastic labels zijn waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam.
 • De alles-in-één oplossing zorgt voor lage kosten. Het ontwerpen en afdrukken van de labels werkt handig en efficiënt.

Brighten heeft gekozen voor Edikio Access, inclusief de kaartontwerp-software. De zwarte kaarten met afbeeldingen en tekst in wit passen goed bij de kleuren van de bloemen. De uniforme stijl van de prijskaartjes is nu helemaal in stijl met de eigen merkidentiteit van Brighten.
Maandelijks worden ongeveer 50 nieuwe prijskaartjes gemaakt, voor nieuwe en huidige producten.

Toonbankkaarten bestellen?

Onze voordelen

 • Startklare pakketten
 • Full Service Garantie
 • Focus op hygiëne
 • Razendsnel printen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Eenvoudig nabestellen